Zanim złamiemy ciszę wyborczą>>

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • irekk
    L&K
    • 2011
    • 1093
    • Octavia II (1Z3)
    • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Przez ten TVN już się u ludzi wyrobił nawyk że jak ktoś mówi że Tusk jest zły to leming Ci powie że Kaczyński jest Stalinem XXI wieku. :| Czy ja w którymś miejscu napisałem że PiS jest OK? Tak w ogóle to który rząd od Wałęsy coś zrobił dla rodaków? :roll:

Ale chyba jednak pójdę i zagłosuję na PiS bo to co się dzieje jest przerażające. Już wole codzienne afery w TVN - i tak nie oglądam TV, niżeli faktyczne gnębienie nas wszystkim czym tylko się da i wciskanie kitu że to dla naszego dobra.

Komentarz

• blackrs
      RS
      • 2008
      • 4826
      • Superb II combi (3T5)
      • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

Zamieszczone przez loyd
      Serce podpowiada PIS
      to chyba mniejszość w śród prawników bo oni raczej potrafią odróżnić osoby chore psychicznie od tych zdrowych

[ Dodano: Pią 07 Paź, 11 18:27 ]
      nie wiem jak w waszych miastach ale ja po swoim widzę kiedy i w jakim stopniu się rozwinęło i to właśnie pomaga mi w podjęciu decyzji

[ Dodano: Pią 07 Paź, 11 18:29 ]
      Zamieszczone przez irekk
      niżeli faktyczne gnębienie nas wszystkim czym tylko się da i wciskanie kitu że to dla naszego dobra.
      a czym tak gnębią? pytam z ciekawości żeby nie bylo że sie czepiam po prostu nie zauważyłem
      BYŁA o1 rs
      BYŁA o2 1.6
      JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG

Komentarz

• westwi78
        RS
        • 2008
        • 2940

Zamieszczone przez blackrs
        nie wiem jak w waszych miastach ale ja po swoim widzę kiedy i w jakim stopniu się rozwinęło i to właśnie pomaga mi w podjęciu decyzji
        to jeszcze sprawdź, z jakiego powodu się tak rozwinęło.

Komentarz

• blackrs
          RS
          • 2008
          • 4826
          • Superb II combi (3T5)

mam sprawdzone wszystko o to się nie martw
          BYŁA o1 rs
          BYŁA o2 1.6

Komentarz

• pascal
            Rider
            • 2009
            • 510
            • CAXA 1.4 TSI 122 KM

to chyba mniejszość w śród prawników bo oni raczej potrafią odróżnić osoby chore psychicznie od tych zdrowych
            jedna i podstawowa zasada - nie obrażaj

Komentarz

• westwi78
              RS
              • 2008
              • 2940

nie martwię się wcale

No bo o co się martwić, skoro jest tak świetnie

Komentarz

• blackrs
                RS
                • 2008
                • 4826
                • Superb II combi (3T5)

nikogo w tym momencie nie chciałem obrazić
                BYŁA o1 rs
                BYŁA o2 1.6

Komentarz

• pascal
                  Rider
                  • 2009
                  • 510
                  • CAXA 1.4 TSI 122 KM

ale insynuujesz chorobę psychiczną , a to jest nieładne...

Komentarz

• westwi78
                    RS
                    • 2008
                    • 2940

nikogo w tym momencie nie chciałem obrazić
                    nie wyszło, ale próbuj dalej.

PO!PO!PO!

Komentarz

• blackrs
                      RS
                      • 2008
                      • 4826
                      • Superb II combi (3T5)

Zamieszczone przez westwi78
                      nie martwię się wcale

No bo o co się martwić, skoro jest tak świetnie
                      więc ci mówie, że nie wiem jak u ciebie ale u mnie jest

[ Dodano: Pią 07 Paź, 11 18:41 ]
                      nie wyszło, ale próbuj dalej.

PO!PO!PO!
                      czy ja w którymś miejscu napisałem że popieram PO i bede na nich glosował że tak napisales? swoją drogą strasznie łatwo poznać zwolenników PIS-u którzy sa obsesyjnie wpatrzeni w ta partię
                      BYŁA o1 rs
                      BYŁA o2 1.6

Komentarz

• shado
                        RS
                        S_OCP Member
                        • 2007
                        • 5315
                        • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

to jeszcze sprawdź, z jakiego powodu się tak rozwinęło.
                        Na pewno dzięki łapówkom, oszustwom, kradzieżom, gwałtom i rozbojom :diabelski_usmiech
                        BIURO RACHUNKOWE WIELICZKA KSIĘGOWOŚĆ WIELICZKA

SPRZEDAM OII 1.9TDI Elegance 2007

Komentarz

• blackrs
                          RS
                          • 2008
                          • 4826
                          • Superb II combi (3T5)

Zamieszczone przez pascal
                          ale insynuujesz chorobę psychiczną , a to jest nieładne...
                          jezeli tak to sory ale uwierz mi że wielu psychologów z którymi rozmawiałem u paru osób z tej partii rozpoznało zaburzenia psychiczne ( specjalnie nie będę pisał że chorobę żeby nikogo nie urazić ). oczywiscie nie tylko w tej partii sa takie osoby ale akurat z tej najbardziej to pokazują i najłatwiej to zauważyć
                          BYŁA o1 rs
                          BYŁA o2 1.6

Komentarz

• Walt
                            L&K
                            • 2011
                            • 1065
                            • Seat

blackrs, To chyba żadna niespodzianka. Nikt o zdrowych zmysłach do polityki się nie pcha :szeroki_usmiech
                            SPOT Poznań ->

Moje cappuccino: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...b943cff#759950

Komentarz

• pstryczek
                              RS
                              • 2009
                              • 10782
                              • Superb III (3V3)

Tuskowi źle z oczu patrzy, takim wilkiem, jak tu na niego (jego partię) głosować :P
                              Marek

Komentarz

• westwi78
                                RS
                                • 2008
                                • 2940

jezeli tak to sory ale uwierz mi że wielu psychologów z którymi rozmawiałem u paru osób z tej partii rozpoznało zaburzenia psychiczne
                                Proszę Cię i pewnie to była schizofrenia bezobjawowa?

Komentarz

• zepter00
                                  RS
                                  • 2008
                                  • 2304

Zamieszczone przez zepter00
                                  Jak sobie przypomnę to raczej szukali lekarzy morderców i ukrytych układów, nawet jeśli one istniały tylko w ich wyobraźni.
                                  to przypominaj sobie dalej bo kiepsko Ci idzie

Jeśli ktoś zna trochę historię to wie, że Stalin i jego ekipa też szukali wrogów ludu i lekarzy morderców.
                                  jak się zna "trochę" to właśnie do takich niepoważnych wniosków można dojść
                                  Pamięci mi nie brakuje. PiS i Kaczyński to ultranacjonalizm, ksenofobia, homofobia i pieniactwo. To trudne wyrazy ale wierzę, ze wśród ludzi głosujących na PiS znajdzie się kilku znających ich znaczenie. Oni i ich wyborcy to fantaści co wierzą w hel na Smoleńskiem, zestrzeliwanie, ściąganie samolotów magnesami, czy maszyny tworzące mgłę. Zresztą już w poprzednich wyborach było widać w większości ludzie z jakim wykształceniem głosowali na PiS. Po zapoznaniu się z tymi danymi, nie dziwią teorie jakie snują.

Kiedy Kaczyński zacznie wydalać z siebie swoje wizje i teorie - np że, obecna kanclerz Niemiec jest człowiekiem z układu, człowiekiem "pochodzącym z pewnych sił i ona wie jakich..." Kiedy coś takiego pojawia się w wywiadzie i dowiadują się o tym ludzi z zagranicy to wstydzę się, że ktoś taki był kiedyś premierem R.P... oby nigdy więcej. Ten człowiek ma schizofrenie-paranoidalną.

Zdawałem Maturę z Historii. Miałem ją na studiach. Historia XX wieku to jedna z moich największych pasji. Powtórzę, że podobieństwa są uderzające. Ty jak widzę nie znasz jej ni w ząb. Wytworzenie atmosfery wrogości i zagrożenia to jedna z metod jakimi posługiwał się i Józef S. i Jarosław K. Stalin miał do pomocy W. Berię a Jarosław - Ziobro.
                                  Moja czeska kochanka :-D http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=37223 serwisowana przez DGW. ;-]

"Superbaśka" zastępcza http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...perb+++tdi+awx

Masz coś do mnie? Lepiej przeczytaj to ;-] http://tomianek.pinger.pl/m/839401

Komentarz

• westwi78
                                    RS
                                    • 2008
                                    • 2940

Oni i ich wyborcy to fantaści co wierzą w hel na Smoleńskiem, ściąganie samolotów magnesami, czy maszyny tworzące mgłę.
                                    No ja nie wierze akurat w hel itd. Ale nie wierze też w to co mówi Anodina i Miller.

Zresztą już w poprzednich wyborach było widać w większości ludzie z jakim wykształceniem głosowali na PiS.
                                    Ja mam wyższe, ale jakie to ma znaczenie? Ludzie z innym wykształceniem są wg. Ciebie gorsi?

Kiedy Kaczyński zacznie wydalać z siebie swoje wizje i teorie - np że, obecna kanclerz Niemiec jest człowiekiem z układu, człowiekiem "pochodzącym z pewnych sił i ona wie jakich"
                                    Oczywiście że jest i Niemcy to sami przyznają (To Kohl ja "wymyślił) i nie ma w tym nic złego.

Zdawałem Maturę z Historii. Miałem ją na studiach. Historia 20 wieku to jedna z moich największych pasji. Powtórzę, że podobieństwa są uderzające. Ty jak widzę nie znasz jej ni w ząb.
                                    Też zdawałem maturę z historii.Miałem ją na studiach i mam na kolejnych. Powtórzę, że nie ma żadnego podobieństwa (możesz jakieś wskazać? Tylko poprzyj to jakimiś faktami, a nie że tak Ci się wydaje). Ty jak widzę, uczyłeś się jej jakieś dziwnej wersji.

Komentarz

• blackrs
                                      RS
                                      • 2008
                                      • 4826
                                      • Superb II combi (3T5)

Proszę Cię i pewnie to była schizofrenia bezobjawowa?
                                      dokładnei chodzi mi o to co kolega napisał :
                                      Pamięci mi nie brakuje. PiS i Kaczyński to ultranacjonalizm, ksenofobia, homofobia.. Oni i ich wyborcy to fantaści co wierzą w hel na Smoleńskiem, ściąganie samolotów magnesami, czy maszyny tworzące mgłę. Zresztą już w poprzednich wyborach było widać w większości ludzie z jakim wykształceniem głosowali na PiS. Po zapoznaniu się z tymi danymi nie dziwią teorie jakie snują.
                                      nikt rozsądnie , trzeźwo myślący nie wysnuwa i nie upublicznia takich teorii nie majac żadnych dowodów na to ze tak było. mało tego przeczyć temu na co jest akurat mnustwo faktów..
                                      ale spoko panowie kończymy rozmowę bo tu zaraz cisza wyborcza
                                      i szkoda bedzie jak kolejna rozmowa o polityce zakończy sie zamknięciem tematu
                                      wszystko wyjaśni się w niedzielę wieczorem.
                                      ja ze swojej strony pozdrawiam i zachęcam do glosowania we dług własnych przekonań bo wydaje mi się że warto głosować skoro żyjemy w demokratycznym kraju nawet jeśli ma to być głos nieważy czy pusty to przynajmniej dla poprawienia frekwecji. być może to że będzie duża ilośc glosujących i duża ilośc oddanych nieważnych głosów da choć trochę do myślenia politykom.
                                      tyle ode mnie w tym temacie pozdrawiam
                                      BYŁA o1 rs
                                      BYŁA o2 1.6

Komentarz

• zepter00
                                        RS
                                        • 2008
                                        • 2304

Westwi78 widzę, że obca ci jest wiedza o tym: http://ciekawostkihistoryczne.pl/201...ujku-stalinie/

Ludzie z niższym nie są gorsi... maja natomiast nikłą wiedzę o świecie, brakuje im niejednokrotnie szerszego spojrzenia i o wiele łatwiej nimi manipulować. Przykre niestety...
                                        Moja czeska kochanka :-D http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=37223 serwisowana przez DGW. ;-]

Komentarz

• shado
                                          RS
                                          S_OCP Member
                                          • 2007
                                          • 5315
                                          • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Jeszcze tylko 3h i zamykam wątek :szeroki_usmiech
                                          BIURO RACHUNKOWE WIELICZKA KSIĘGOWOŚĆ WIELICZKA

SPRZEDAM OII 1.9TDI Elegance 2007

Komentarz

• westwi78
                                            RS
                                            • 2008
                                            • 2940

nikt rozsądnie , trzeźwo myślący nie wysnuwa i nie upublicznia takich teorii nie majac żadnych dowodów na to ze tak było. mało tego przeczyć temu na co jest akurat mnustwo faktów..
                                            czytaliście tę książkę? Czy znacie to tylko z TVN24?

No pewnie że spoko, podyskutować można, nie ma żadnych na razie przepychanek (no, zarzucanie zaburzeń psychicznych można sobie było odpuścić

ps. jak prezydent Bronisław durnym dowcipem zarzucał niewierność żonie Obamy to było cicho A jak Kaczyński powie jedno zdanie, to jest skandal międzynarodowy (oczywiście w Polsce, bo gdzie indziej nikt na to uwagi nie zwraca)

Komentarz

• cisza
                                              Drive
                                              • 2011
                                              • 83

Zamieszczone przez shado
                                              Jeszcze tylko 3h i zamykam wątek :szeroki_usmiech
                                              nie dałoby się szybciej ? :szeroki_usmiech
                                              pozdrawiam,
                                              cisza
                                              | (offline) Octavia VIN checker + ETKA code generator
                                              | Pomocnik kodera VCDS

Komentarz

• zepter00
                                                RS
                                                • 2008
                                                • 2304

Westwi78 Jeśli babcie krzyczą "Tusk morderca!" to ja mogę napisać coś takiego. Moja znajoma jest psychologiem klinicznym, jest też rzeczoznawcą sądowym, jestem pewien, że by mnie poparła i doskonale by to udowodniła :?

Komentarz

• blackrs
                                                  RS
                                                  • 2008
                                                  • 4826
                                                  • Superb II combi (3T5)

kolego ja wiedzę swoją czerpię z różnych źródeł i nie jest to tylko tvn czytam dużo różnych gazet popierających zarówno i jedną i drugą stronę jednak staram się być obiektywnym i nei stawiam tego tak że tylko jedna strona ma rację bo tak nie jest i nie bedzie nigdy
                                                  fakt ochorobie mogłem tu nie pisać jak ktos sie poczuł urażony zniesmaczony tą wypowiedzią to szczerze przepraszam ale takie są moje odczucia.
                                                  jeżeli mógłbym cie prosić to już nie odnoś sie do moich watków bo na prawdę chce zakończyć wypowiedzi w tym wątku
                                                  mamy odmienne upodobania troche inaczej odczytujemy to co sie wokół nas dzieje. nie mi oceniać kto ma rację czy ty czy ja więć proszę uszanuj moją prośbę i nie pisz nic takiego na co będę miał chęć odpisać :P:P jeszcze raz pozdrawiam
                                                  BYŁA o1 rs
                                                  BYŁA o2 1.6

Komentarz

• zepter00
                                                    RS
                                                    • 2008
                                                    • 2304

To chyba nie do mnie było... bo ja też podejrzewałem schorzenie

Komentarz

Pracuję...